DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ezra Miller szerint a Flash szólófilm egy teljesen új univerzumot fog elindítani

hírek | 2019. február 24. 14:09 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Aggodalomra semmi ok, Barry Allen mindig késik.

A DC Moziverzum tartogat néhány ígéretes címet a közeljövőre nézve, a rajongókat azonban nem hagyja nyugodni a nehézkesen készülő Flash szólókaland sem, ami kapcsán most új infómorzsákkal lettünk gazdagabbak.

Ezra Miller a Legendás állatok 2 sajtókörútján beszélt a projektről, ez az interjú pedig most netvilágot látott, és kiderül belőle, hogy a színész még mindig elszántan igyekszik, vagy legalábbis akkor még elszántan igyekezett tető alá hozni a filmet.

“Aki egy kicsit is ismeri Barry Allent, tudja, hogy mindig késik, de amint megérkezik, remek munkát végez. Nálunk is épp ez a helyzet. Egy kicsit késésben vagyunk, de csak azért, mert mindannyian – engem is beleértve – igyekszünk egy olyan filmet csinálni, ami nem csak a legjobb szuperhőskaland, amire képesek vagyunk, de egy ajándék is a rajongóknak. A forgatókönyv készítése közben néha olyan pontokhoz érkeztünk, amiről úgy éreztük, még nem az igazi,” magyarázta a színész, aki ezután arról is ejtett pár szót, milyen fontos szerepet játszik ez a film a DC multiverzumára nézve. “Egy teljesen új univerzum elinditásáról beszélünk, ami nem csupán a DC multiverzuma, hanem a speedstereké is. Ők azok, akik összekötik a különböző univerzumdarabkákat, hidat képeznek közöttük.”

Mindez nagyon érdekesen hangzik, reméljük hamarosan a forgatások is megkezdődhetnek az Éjszakai játék rendezőpárosa, John Francis Daley és Jonathan Goldstein irányításával.

(forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük