DC Magyarország

Minden, ami DC!

Blue Beetle szólófilm van készülőben a Warnernél

hírek | 2018. november 29. 22:52 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Színre lép az első mexikói szuperhős.

A DC és a Warner Bros. elkezdett dolgozni az első latin származású főszereplős szuperhősfilmen, ami Jaime Reyes, vagyis Blue Beetle köré épülne.

A stúdió a mexikói születésű Gareth Dunnet-Alcocert bízta meg a forgatókönyv megírásával. Ő írta a Universal Sebhelyesarcú remake-jének, valamint a készülőben lévő Miss Bala című filmnek a szkriptjét is.

Zev Foreman (Mielőtt meghaltam) executive producerként működik közre.

A képregényekben a mexikói-amerikai Jaime Reyes a harmadik személy, aki magára ölti Blue Beetle személyazonosságát Dan Garret és Ted Kord után. A karakter 2006-ban debütált a füzetek lapjain. Az eredettörténet szerint Jaime az utcán talált rá a Kék Bogár szkarabeuszra, amit hazavitt, hogy kiderítse, mi is az valójában. Éjjel azonban a bogár életre kelt, beágyazta magát Jamie gerincébe, és ellátta őt egy földönkívüli páncéllal, ami fokozza a viselője erejét és gyorsaságát, de fegyverek, szárnyak és pajzsok létrehozására is alkalmas.

Bár láthattunk már latin karaktereket a DC Moziverzumban (El Diablo az Öngyilkos osztagban, illetve Renee Montoya a közelgő Birds of Preyben), ez lesz az első szólókaland, amiben latin szuperhősnek szurkolhatunk a főszerepben.

(forrás: The Wrap, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük