DC Magyarország

Minden, ami DC!

Virginia Madsen is aláírt a Swamp Thing sorozathoz

Oszd meg a cikket másokkal is:

Maria Sunderland szerepében bizonyíthat az Oscar-jelölt színésznő.

Virginia Madsen állandó kulcsszereplőként lesz látható Crystal Reed oldalán a DC Universe kötelékében készülő Swamp Thing sorozatban!

A történet szerint Abby Arcane (Reed) egy halálosnak tűnő mocsári vírus után kutat egy louisianai kisvárosban, de hamar felfedezi hogy a mocsár rejtélyes és ijesztő titkokat rejt. Amikor a megmagyarázhatatlan és vérfagyasztó horror kimászik a ködös ingoványból, senki sincs biztonságban.

Madsen Maria Sunderlandet játssza, aki Marais mocsárjaira cserélte előkelő neveltetését, amikor hozzáment a helyi iparmágnás Avery Sunderlandhez, akit egyelőre nem tudni, ki fog alakítani. Avery megrögzött mocsármániája azonban gátat szab kettejük kapcsolatában, a helyzet pedig csak súlyosbodik, amikor Abby Arcane visszatérése feltépi Mariában a lánya, Shawna elvesztésének régi sebeit. Ennek hatására Maria is beleássa magát a mocsár körüli természetfeletti rejtélyek feltárásába.

Madsen olyan nevekhez csatlakozik a szereplőgárdában, mint Jennifer Beals (Éli könyve), aki Lucille Cable seriffként lesz jelen a sorozatban; Maria Sten (Channel Zero), aki Abby gyerekkori barátját, Liz Tremayne-t kelti életre; valamint Jeryl Prescott (The Walking Dead), aki a DC képregények ismert vak jósnőjét, Madame Xanadut alakítja.

A Kerülőutak című filmben nyújtott alakításáért 2005-ben Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt színésznő nagyvásznas kreditjei között megtaláljuk továbbá a Joy-t és Az esőcsinálót, a tévéképernyőkön pedig láthattuk már az Amerikai gótikában, a Sherlock és Watsonban és a Designated Survivorben, valamint a 2009-es Wonder Woman animációs filmben ő kölcsönözte Hippolüté eredeti hangját.

A Swamp Thing várhatóan 2019 májusában debütál a DC Universe-n.

(forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük