DC Magyarország

Minden, ami DC!

Karakterpromókon a Titans főszereplői

hírek | 2018. szeptember 29. 20:54 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Mindenki megkapja a magáét.

Hamarosan útjára indul a DC Universe streaming szolgáltató első saját gyártású sorozata, a Titans, amiben a jól ismert fiatal hőscsapat kalandjait követhetjük nyomon. A frissen érkezett négy reklámszpot mindegyike egy-egy karakterre van kihegyezve.

Robin/Dick Grayson rövid kedvcsinálójában betekintést nyerhetünk a Flying Graysons tragikus végű előadásába, illetve azt is megtudjuk, hogy Dick azért hagyta ott Batmant, mert túlzottan kezdett olyanná válni, mint ő. De arra is jut idő, hogy hősünk zúzós metálra tartson létszámleépítést a rosszfiúk között.

Raven szpotja a legrövidebb a négy közül, és csupán egyetlen jelenetből áll, viszont így is elég hangulatos. Úgy néz ki, az ő karaktere felel majd a horrorelemekért a sorozatban. Raven szereti, amikor előbújik a benne lakozó szörnyeteg, mi októberig várunk a véleményalkotással.

Starfire videójából megtudjuk, hogy a karakter nincs tisztában azzal, ki vagy mi is ő valójában. Ami biztos, hogy szeret játszani a tűzzel, és lyukat égetni raktárak falain. Az ő karakterét éri a legtöbb korai támadás internetszerte, de hamarosan kiderül, mennyire működik ez az új megközelítés.

Beast Boy klipje a humorfaktorra erősít, ahogy valószinűleg a sorozatban is ő fog a poénok nagy részéért felelni. Megnézhetjük a karaktert tigris alakban és indokolatlanul meztelenül is, ráadásul megtudjuk, hogy van bennünk és benne valami közös: ő is rajong Batmanért.

Ők alkotják tehát a DC Universe első saját szuperhőscsapatát, akik ezen a plakáton bandába verődve állnak készen a harcra.

titans-poster.jpg

A Titans pilot epizódja október 12-én érkezik a digitális platformra az Államokban, azt követően pedig péntekenként kerülnek fel az új részek.

(Forrás: DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük