DC Magyarország

Minden, ami DC!

Szeptemberben indul a DC streaming szolgáltatása

hírek | 2018. augusztus 30. 09:48 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Titans premierjét pedig októberre tűzték ki.

Magyar idő szerint hajnalban indult a DC Daily nevű hírműsor első epizódja, melynek házigazdája Kevin Smith volt. Az adás nem fukarkodott az érdekességekkel és bejelentésekkel, így volt, amiből csemegézhettünk reggelre.

A legfontosabb hír, hogy a szolgáltatás szeptember 15-én indul útjára az Egyesült Államokban. Nem véletlenszerű a dátumválasztás, hiszen ez az úgynevezett “Batman (aki bekaphatja) Nap”, a karakter képregényes debütálásának évfordulója.

A másik legnagyobb bejelentés a platform első saját gyártású sorozatához, a Titans-hoz kapcsolódik. A fiatal hősök kalandjainak első évada október 12-től lesz elérhető, és az eddigi pletykákra rácáfolva NEM egyszerre kapjuk meg mind a 12 epizódot, mint például a Netflixes címek esetében, hanem heti bontásban. A fejlemények mellé néhány új promókép is érkezett a karakterekről, felsorakozik Robin/Dick Grayson (Brenton Thwaites), Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) és Beast Boy (Ryan Potter):

Egyéb érdekes hírek a műsorból:

  • Greg Weisman és Brandon Vietti producerek bemutattak egy új klipet a Young Justice: Outsiders-ből, amiben a csapat vezetőjét, Éjszárnyat követhetjük nyomon egy veszélyes küldetésen. A Young Justice első két évada azonnal elérhető lesz, amint útjára indul a szolgáltatás, míg az Outsidersre 2019-ig kell várnunk. A szóban forgó jelenetet itt nézhetitek meg, eredeti nyelven:

  • A Swamp Thing sorozat cselekménye egy kultikus képregényfüzetből, a “The Anatomy Lesson”-ből merít inspirációt. A sokak által a legjobbnak tartott Swamp Thing füzet Alan Moore, Steve Bissette és Len Wein munkája, a történetben pedig Jason Woodrue nyomoz a Swamp Thing után, és rádöbben, mi is az igazi kapcsolat Alec Holland és szörnyeteg között.
  • Lehullott a lepel azokról a tehetségekről és szakértőkről is, akik házigazdaként jeleskednek majd a műsorban, továbbá hírekkel és kommentárokkal szolgálnak majd a DC rajongók számára a későbbiekben. Az alakulófélben levő listán olyan neveket láthatunk, mint John Barrowman (Malcolm Merlyn az Arrowból), Samm Levine komikus, Harley Quinn Smith (Kevin Smith lánya) vagy Sam Humphries képregényíró. A társműsorvezetők között megtaláljuk Hector Navarro, Clarke Wolfe, Brian Tong, Markeia McCarty és John Kourounis. A DC Daily hírolvasója pedig Tiffany Smith színésznő lesz, akit a DC All Access kapcsán is ismerhetnek a rajongók.

0000000271.jpg

  • Az adás folyamán egy új sorozat logóját is felfedték, ami a DC Universe saját gyártású projektje, ez pedig a Stargirl.

stargirl-dc-universe-logo-1131027.jpeg

A DC Daily teljes első adását itt megnézhetitek, ha a rövid összefoglalónk után kedvet kaptatok hozzá:

A DC Universe szolgáltatás havi előfizetéssel 8 dollárba kerül, míg egész évre 75 dollárért jutnak hozzá az amerikai DC rajongók a tartalmakhoz. A regisztráció hozzáférést biztosít a platform minden tartalmához (beleértve természetesen a saját gyártású produktumokat is, mint például a Titans), emellett nyereményjátékokra, különböző jutalmakra és közösségi életre is van lehetőség, sajnos egyelőre csak az Államokban. A szolgáltatás 2019-es felhozatala jelenleg olyan címeket tartalmaz, mint a Doom Patrol, a Young Justice: Outsiders, a Swamp Thing, a Stargirl és a Harley Quinn.

(Forrás: EW, THR, ComicBook, DC Comics)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük