DC Magyarország

Minden, ami DC!

Rhona Mitra lesz Mercy Graves a Supergirl 4. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Új gonosztevő érkezik National City-be.

Rhona Mitra visszatérő szereplőként csatlakozott a CW Supergirl sorozatához, és Lex Luthor állandó testőrét, Mercy Graves-t kelti életre. Szintén visszatérőként szerződött a negyedik évadhoz Robert Baker, aki Mercy testvérét, Otis Graves-t alakítja a képernyőn.

Mercy Graves egy ex-CADMUS ügynök, aki mindig is hitt az emberek kivételességében. Mivel Lex és Lillian börtönbe kerültek, Mercy kilép a Luthorok árnyékából és saját kezébe veszi az irányítást. A csípős humora és erős fizikuma által National City emberpárti mozgalmának kulcsfigurája lesz.

A Baker által játszott Otis Graves Mercy jobbkeze. A szellemi hiányosságait a földönkívüliek gyilkolásával kompenzálja. Otis karaktere a Christopher Reeve-féle Superman filmekből származik, képregényben még sosem szerepelt.

Mercy Graves először a Superman rajzfilmsorozatban bukkant fel, eredeti hangját akkor Lisa Edelstein kölcsönözte. Bár a képregényekben és a tévéképernyőn eredetileg kaukázusiként álmodták meg, a New 52 füzeteiben már ázsiaiként láthattuk őt. Ehhez alkalmazkodott a 2016-os Batman Superman ellen című film is, ahol Tao Okamoto alakításában tűnt fel a karakter.

A Supergirl negyedik évada október 14-én, vasárnap startol az államokban.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük