DC Magyarország

Minden, ami DC!

Stan Lee végre DC filmben cameózik

Oszd meg a cikket másokkal is:

Sajnos egyelőre nem láthatjuk a saját szemünkkel.

Stan Lee szinte mindegyik Marvel filmben feltűnik egy-egy rövid cameóra, amivel a készítők a tiszteletüket fejezik ki a számos szuperhős megalkotásában részt vevő legenda felé. Mivel azonban soha nem dolgozott a másik vezető kiadó berkeiben, ezért hiába keressük a 95 éves öregurat a DC filmjeiben. Legalábbis eddig hiába kerestük.

A képregényalkotó első DC cameója a Teen Titans Go! To The Movies animációban található. A Cartoon Network népszerű sorozatának egész estés verziójában görbe tükör elé kerül az egész szuperhősműfaj, a hollywood-i filmipar, a képregények világa, és minden, ami ezzel kapcsolatos.

Lee cameójára akkor kerül sor, amikor a Tini Titánok a Warner stúdiónál tesznek látogatást, és ámuldoznak a sok A-listás szuperhős láttán. Ekkor a háttérben feltűnik egy összetéveszthetetlen, fehér hajú, bajszos figura, aki elkezd grimaszolni a kamera felé, majd megjegyzi, hogy épp a “hajszálnyi cameómat viszem végbe.” Aztán, amikor megtudja, hogy eltévesztette a stúdiót, gyorsan olajra lép. “Ez egy DC film? El kell tűnnöm innen!” – mondja a karakter, akinek természetesen maga Stan Lee kölcsönzi a hangját.

De nem az egyetlen feltűnése a filmben, ugyanis a lezárás alatt ismét láthatjuk őt, mondván nem érdekli, hogy Marvel vagy DC filmről van szó, egyszerűen túlságosan imád cameókat csinálni.

Természetesen ebből nem lesz rendszer, a DC következő élőszereplős mozijaiban valószínűleg hiába várjuk a cameók királyát, csupán nem lehetett kihagyni ezt a poént egy olyan önirónikus és parodisztikus humorú film esetén, mint a Teen Titans Go! To The Movies.

A filmhez egy stílusos posztert is kaptunk, ami szintén fricska, ezúttal a mozinézők irányába, akik olykor kameráznak, néha mások popcornjából csipegetnek, de olyanok is vannak, akik csak szeretnék egy jót szórakozni.

rm3572647168.jpg

A kimagaslóan pozitív kritikai fogadtatásban részesülő filmet július 27-től játsszák az amerikai filmszínházak, ugyanakkor sajnos hazánkban úgy fest, nem kerül mozis forgalmazásra, de talán lemezen majd beszerezhetjük ezt a nagyszerű mókának ígérkező alkotást.

(Forrás: Inverse, Regal Cinemas)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük