DC Magyarország

Minden, ami DC!

Shazam az Igazság Ligája hősei oldalán is feltűnhet a későbbiekben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Úgy fest, hosszútávra terveznek a DC jövőre bemutatkozó hősével.

A 2019. áprilisában érkező Shazam! főszereplője, Billy Batson (Asher Angel/Zachary Levi) egy olyan világban tengeti mindennapjait, ahol Igazság Ligája is létezik, és gyakran szerepel a szalagcímekben, Billy barátja, Freddy pedig nagy rajongója ezeknek a szuperhősöknek. Ez pontosan az az univerzum, mint amiben a korábbi DC filmek is játszódnak, név szerint Az acélember, a Batman Superman ellen, az Öngyilkos osztag, a Wonder Woman és Az igazság ligája, valamint a most decemberi Aquaman, a készítőknek ráadásul elképzeléseik is vannak a karakterrel a továbbiakra, melyből más DC hősök is kivehetik a részüket.

Azt még nem tudni, hogy bármelyik Ligatag feltűnik-e a Shazam! történetében (ennek egyelőre nincs semmi nyoma), ahogy arról sincs hír, hogy zöld utat kapott volna a következő Igazság Ligája kaland. Ez viszont nem akadályozza meg a Shazam! csapatát, hogy a lehetőségekről találgassanak. Az Entertainment Weekly Peter Safran producert kérdezte meg, hogy Billy/Shazam benne lesz-e Az igazság ligája folytatásában, melyre a következőt válaszolta: “Nem lepne meg, ha Shazam szerephez kapna a DCU-ban. Ugyanabban a világban élnek.”

A címszereplő szuperhőst játszó Zachary Levit egyenesen izgalomba hozza az ötlet. Amikor a színész tavaly az utolsó meghallgatásra tartott, a stúdióban elballagott pár Igazság Ligája óriásplakát mellett, és elgondolkodott a hogyan továbbról. “Fel sem fognám, ha megvalósulna, teljesen elmenne az eszem,” mondta Levi. “Emlékszem, mikor arra gondoltam, ‘Ha megkapom a szerepet és jól teljesít a film, valamint Az igazság ligája is jól teljesít és folytatást is kap… talán én is ott leszek a következő poszteren a srácokkal.'”

Mindenesetre egy egyedi és egyben komoly kihívással szembe kell nézniük az alkotóknak, mikor Shazam visszatér. Egy felnőtt színész vagy színésznő, mint például Henry Cavill és Gal Gadot több filmen keresztül is kinézhet ugyanúgy, de esetünkben itt van a 15 éves Asher Angel, aki az évek alatt felnő majd, mint a gomba. A csapat azonban figyelembe vette azt a tényezőt is, ha Angel túlnő Billy képregényekből ismert ábrázolásán: “Vannak terveink erre vonatkozóan, melyeket számításba fogunk venni a folytatásokat tekintve,” jegyezte meg Safran.

A Warner nagy DC-s bemutatót tart a Comic-Con szombati napján, mely során talán többet is megtudunk a karakter jövőjével kapcsolatban.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük