DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: A Fox berendelte a ‘Gotham’ ötödik, egyben utolsó évadát

Oszd meg a cikket másokkal is:

Bruce Wayne-t nem öli meg a halálos fegyver, de nem ússza meg ép bőrrel.

Vasárnap szinte az utolsó pillanatban, de a Fox berendelte a “Gotham” folytatását. A DC képregényein alapuló drámasorozat az ötödik évadával fog visszatérni, azonban nem lehet felhőtlen az öröm, hiszen ez egyben az utolsó szezon is lesz, amely főleg arra fog koncentrálni, hogyan válik Bruce Wayne a sokak által szeretett köpenyes igazságosztóvá.

“Az ötödik és egyben utolsó évad fogja lezárni a nagyszerű DC gonoszok és igazságosztók egyedülálló eredettörténetét, amely egy eddig el nem mesélt fejezetet tárt fel,” nyilatkozta a Fox.

A csatorna nem közölte, mennyi részt tartalmaz a berendelés. A “Gotham” eddig minden évben 22 epizódot szállított, de tekintve, mennyire fenyegette az elkaszálás és hogy ez a befejező évad, egy lerövidített szezon nem lenne meglepő. Egyes források szerint ez 13 részt jelent, hiszen ennyi hiányzik a széleskörű forgalmazáshoz szükséges 100 epizódhoz.

Az új műsorrendről a Fox a mai napon fog hivatalos bemutatót tartani, hagyományosan ez a határidő, amikorra a csatornáknak el kell döntenie melyik sorozatot kívánják megújítani vagy elkaszálni.

Jim Gordonék még örülhetnek, hogy befejeződhet a történetük, de az ördögnek sajnos nem sikerült lepaktálnia a csatornával. A “Lucifer” pénteken kapott kaszát, a sorozat utolsó része pedig tegnap került adásba a tengerentúlon. A rajongók továbbra is gőzerővel kampányolnak abban reménykedve, hátha valaki felkarolja a többszörösen bukott angyalt.

(Forrás: EW, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük