DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Shazam!’: Újabb tagokkal bővülhet a szereplőgárda

Oszd meg a cikket másokkal is:

Friss fejlemények az egyik legérdekesebb szuperhősprojekt háza táján.

0000000216.jpg

A Batman-News szerint néhány idősebb színész szerződött le a “Shazam!” filmhez, hogy a gyerekszereplők felnőtt változatait életre keltsék. Az internet szakavatott detektívjeinek hála azt is megtudtuk, melyik színész melyik karaktert alakíthatja a jövőre érkező moziban.

Adam Brody, “A narancsvidék” sorozat sztárja csatlakozott a szereplőgárdához. A színészt nemrég Torontóban látták, ahol épp a film forgatása zajlik. Bár hivatalosan nincs megerősítve, hogy kit kelthet életre, valószínűleg Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) felnőtt megfelelőjeként láthatjuk majd őt. Brody egyébként egyszer közel volt már egy DC projekthez, ugyanis ő játszotta volna Flash karakterét a George Miller nevével fémjelzett “Justice League Mortal” című filmben, ami sajnos nem valósult meg bő tíz évvel ezelőtt.

A következő a sorban a “Tizenhárom okom volt” című sorozatból ismert Ross Butler, aki várhatóan Eugene Choi (Ian Chen) érett verziójaként tűnik majd fel. Butler az Instagramon tudatta a rajongóival, hogy ő is épp Torontóban tartózkodik, emellett követi a “Shazam!” rendezőjét, David F. Sandberget, valamint Zachary Levit és Ian Chent is a közösségi oldalon.

DJ Cotrona neve is felkerül a stáblistára, nagy valószínűséggel a felnőtt Pedro Pena (Jovan Armand) megtestesítőjeként. Adam Brodyhoz hasonlóan Cotrona is a “Justice League Mortal” szereplőgárdájához tartozott, ő keltette volna életre Supermant. Nagyon sajnáljuk, hogy ebből az érdekes projektből végül nem lett semmi, de úgy fest, a két színész végre lehetőséget kap, hogy egy DC filmben bizonyítson, ráadásul nem akármilyen színészek oldalán.

Rajtuk kívül Michelle Borth és Meagan Good is aláírt a filmhez, az eddigi logikát követve Mary (Grace Fulton) és Darla Dudley (Faithe Herman) felnőtt szerepeire. Velük immár teljes a Shazam-család, ami a képregényekben a Billy Batsonból és barátaiból álló szuperhőscsapat neve.

Hozzá kell tennünk azonban, hogy az említett castingok egyike sincs kőbe vésve, míg nem kapunk azokról hivatalos bejelentést.

Az alábbi képen egy rajongó egymás mellé társította a gyerek és felnőtt színészeket a képregénybeli karakterekkel, az eredmény pedig magáért beszél, és csak növeli a bizakodásunkat és a várakozásunkat David F. Sandberg filmje kapcsán, amire 2019 áprilisában ülhetünk be.

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük