DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Gotham’: Jerome nem lesz Joker

hírek | 2017. október 11. 16:30 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Miután visszatért a halálból, és a saját arcát maszkként viselve karnevált rendezett Bruce-nak, a Gotham rajongói meg voltak győződve arról, hogy Jerome Jokerré fog válni végül. Mindenki arra várt, hogy valaki az ikonikus nevén nevezze őt. Sajnos megannyi rajongó szíve fog összetörni, de Jerome nem lesz az a Joker, akire végig vártunk.

Bryan Wynbrant, a sorozat executive producere azt nyilatkozta, hogy miközben Jerome letette az alapokat ahhoz, hogy valaki végül Jokerré váljon, a közkedvelt karakter csupán közelít a debütáláshoz. “Jerome egy tisztelgés,” monda Wynbrandt. “Ő nyilvánvalóan nem Joker maga, habár tisztán látszik a lendület, ami végül megalkotja majd a karaktert. Minél többet látjuk, annál jobban vágja ki a saját útját. Nem mondom, hogy több lesz, mint Joker, de Jerome karaktere folytatni fogja a fejlődést. “

Ha őszinték akarunk lenni, ez egy kicsit szomorú, tekintve hogy Cameron Monaghan milyen jól játszotta a karaktert. De kezd értelmet nyerni, hogy miért tartják elszeparálva őket. Az írók fejében ez mind a tiszteletadásról szól Joker hihetetlen karaktere, illetve a rajongók képregényszeretete felé.

“Ez a történet az eredetről szól. A múlt évben tisztelegtünk az egyik kedvenc Batman történetünk, a ‘Gyilkos tréfa’ előtt. Úgy véljük, még rengeteg hely van ahhoz, hogy különböző irányokba elmenjünk. Mint például a Pingvin/Nygma szerelmi szál. Ha Jokerről van szó, ő annyira ikonikus Batman karakterével, hogy az az érzésünk, hogy soha sem szeretnénk eljutni a Jokerig. Jerome ennek csak az eredetének érződik.”

“Szerintem mind próbálunk tisztelegni azáltal, hogy előre mozgunk a karakterrel, miközben tudjuk, mi van a rajongók szívében. Joker a mi szívünkben egy külön karakter. Mi próbálunk hűek maradni ehhez. Cameron nyilván hihetetlen módon testesítette meg a figurát. Azt hiszem, az teszi őt igazán különlegessé, hogy ő nem Joker. Ő Jerome.”

(Forrás: Comic Book)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük