DC Magyarország

Minden, ami DC!

Joker és Harley Quinn film készül az ‘Őrült, dilis, szerelem’ rendezőivel

hírek | 2017. augusztus 24. 08:34 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Jared Leto és Margot Robbie visszatérnek a DC Comics legnépszerűbb gonosztevőinek szerepébe. Bővebben az elolvasom mögött!

Glenn Ficarra és John Requa, az NBC új sikersorozatának, a “Rólunk szól”-nak a rendezői és executive producerei, akik egyben a 2011-es “Őrült, dilis, szerelem” című film készítői is, most csatlakozhatnak a DC Bővített Univerzumhoz.

A The Hollywood Reporter forrásai szerint a rendező- és íróduó már a tárgyalások végén tartanak a Warner Bros.-szal, hogy ők hozzák tető alá a két a Batman-gonosztevő közös filmjét, ami a már épülő világhoz tartozna.

A projekt a “Suicide Squad” folytatása utánra van betervezve, és a stúdió gyors tempót kíván diktálni mindkét filmmel. Az Öngyilkos osztag második küldetésének egyelőre még nincs rendezője, Leto és Robbie párosával pedig megegyezése van a stúdiónak.

Úgy jellemzik a filmet, mint egyfajta “bűnöző szerelmi történet,” ami két őrült gyilkosról szól, akik a Batman-mítosz alappillérei. Egy másik bennfentes szerint “egy őrült és csavaros szerelmi történet. Olyan, mint a Harry és Sally bedrogozva.”

Továbbá a THR cikkének első változata megemlítette, hogy Matt Reeves Batman-mozija a tegnap bejelentett szóló Joker filmhez hasonlóan végül mégsem lesz a DCBU része, más időben fog játszódni, valamint nem Ben Affleck, hanem valaki más húzza magára a denevérjelmezt. Ezt azonban nem sokkal később eltávolították, mondván még nem tisztázott a film hovatartozása.

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük