DC Magyarország

Minden, ami DC!

MAGYAR MEGJELENÉS: Wonder Woman

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogy februárban Lego Batman, úgy június legelejétől kezdve Wonder Woman robbantott kasszát a Warner Bros. számára, több mozis bevételi rekordot is megdöntve. A héten bejelentették a tengerentúli megjelenést, ma pedig végre megtudtuk, hogy szeptember 27-étől már mi, magyarok is otthon élvezhetjük az amazon hercegnő kalandját. FRISSÍTVE A BORÍTÓKKAL!

„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”– Rafer Guzman, NEWSDAY

Mielőtt Wonder Womanné vált volna, ő volt Diana, az amazon hercegnő, aki egy paradicsomi szigeten nevelkedett, ahol legyőzhetetlen harcossá képezték ki őt. Mikor egy amerikai pilóta a szigetre vetődik, és arról számol be, hogy a kinti világot szörnyű harcok sújtják, Diana felkerekedik és elhagyja otthonát, mert úgy érzi, hogy ő véget tud vetni a végső nagy háborúnak. A harcok során aztán felfedezi, mire képes igazán, és ekkor szembesül valódi sorsával is. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, 3D Blu-rayTM digibookban, Blu-rayTM-en, illetve egy- és kétlemezes DVD-n!

*TÖBB MINT 2 ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):

  • Epilógus: Etta küldetése
  • Fedezd fel a film titkait, amely olyan kalandot tárt elénk, amely méltó a DC legnagyobb harcosához!
  • Csatlakozz Patty Jenkins rendezőhöz, aki feledi a Wonder Woman legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait!
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé
  • És még sok más!

*kivéve az egylemezes DVD-n

Ezzel egy időben DVD gyűjteményben is megjelenik a DC Moziverzum eddig bemutatott négy felvonása, tehát egy dobozban (sorrendben) “Az acélember”, a “Batman Superman ellen – Az igazság hajnala”, a “Suicide Squad – Öngyilkos osztag” és a “Wonder Woman.” A rengeteg extra (és a bővített változatok) miatt viszont mi minden érdeklődőt inkább valamelyik Blu-ray kiadás beszerzésére bátorítunk.

y34768_dc_cinematic_universe_4-film_collection_slipcase_3d.jpg

Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük