DC Magyarország

Minden, ami DC!

BRÉKING: Folytatódik a Telltale-féle Batman videojáték!

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Comic-Con időszakában mindig nagy bejelentésektől hangos az internet, vonatkozzanak azok filmekre, sorozatokra, képregényekre vagy játékokra. Most utóbbi kategóriában gazdagodtunk pár infóval, ugyanis a Warner és a Telltale Games bejelentette a nagy sikerű Batman videojátékuk folytatását! Teaser, képek és részletek az elolvasom mögött.0000000008.png

A történet szerint “Rébusz visszatért, hogy terrorizálja Gotham városát, de a szörnyű rejtélyei egy nagyobb válság szelét hozzák. Egy kegyetlen szövetségi ügynök, valamint a még mindig fejlődő Joker feltűnése Batmant kényszerű szövetségek megkötésére kényszeríti. Melyik új szövetségesben bízol meg? Milyen mélyre engeded süllyedni Bruce-t a sötétségben?”

A játékosoknak ezúttal is döntéseket kell majd hozniuk, továbbá a játék tartalmazni fogja a Telltale védjegyévé vált “Crowd play” multiplayer módot, ami segítségével barátok és családtagok egyszerre merülhetnek el az izgalmas kalandokban, egymást segítve a játékmenetben.

A folytatásban visszatér Troy Baker Bruce Wayne hangjaként, valamint Anthony Ingruber ismét orgánumával járul hozzá John Doe, más néven a Joker karakteréhez.

A “Batman: The Enemy Within” című ötrészes, az első évadtól teljesen önálló második szezon első felvonása, a “The Enigma” digitális változata augusztus 8-án válik elérhetővé Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, lemezes változatban pedig októbertől lesz beszerezhető. Az iOS és Android megjelenéshez egyelőre nincs dátum.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük