DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Netflix minisorozatot készít a Bodies című grafikus novellából

Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb Vertigo cím adaptálásába fog a Netflix, bejelentették ugyanis, hogy készülőben van egy nyolcrészes minisorozat Si Spencer 2015-ben megjelent Bodies című grafikus novellája alapján. A projekt a streaming szolgáltató és a Moonage Pictures vállalat közreműködésében készül.

A bűnügyi thriller története szerint négy detektív négy különböző kor Londonjában próbálja megfejteni ugyanazt az ügyet. Az 1890-es évek túlbuzgó nyomozója Edmond Hilinghead, a kalandor Karl Whiteman az 1940-es évtizedből, a 2010-es évekbeli vagány őrmesternő Shahara Hasan, valamint a 2050 posztapokaliptikus világából származó amnéziás Maplewood próbálnak a végére járni egy Whitechapelben történt gyilkosságnak, hogy megfejtsék a 150 éven átívelő összeesküvést.

Paul Tomalin (Torchwood – Űrlényvadászok) showrunnerként, executive producerként és íróként is részt vesz a produkcióban. A rendezői feladatokat Marco Kreutzpainter (Beat) és Haolu Wang látják el. Danusia Samal íróként tevékenykedik majd Tomalin mellett. Kreutzpainter, Will Gould és Frith Tiplady pedig szintén executive produceri tisztséget töltenek be.

(Forrás: Deadline)

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük