DC Magyarország

Minden, ami DC!

EXKLUZÍV: Íme, minden tudnivaló a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hazai megjelenéséről

Oszd meg a cikket másokkal is:

Idén tavasszal végre meghallgatásra találtak a rajongói imák, a #ReleaseTheSnyderCut kampány győzelmet aratott és megjelent a Snyder Cut, hivatalos magyar címén Zack Snyder: Az igazság ligája. Hamarosan újabb lehetőségünk lesz az újranézésre, a film ugyanis több változatban is megjelenik nálunk fizikai formátumban, a magyar forgalmazónak hála pedig ennek részleteiről mi számolhatunk be először!

A megjelenés a tervek szerint 2021. június 11-én esedékes, és az alábbi változatok közül válogathatunk majd, amelyek az itt szereplő árakon lesznek beszerezhetők:

  • Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2 BD) – 5.990 Ft
  • Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2 DVD) – 3.290 Ft
  • Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2 UHD) – 10.990 Ft
  • Zack Snyder: Az Igazság Ligája (steelbook, 2 BD) – 7.990 Ft
  • Zack Snyder: Az Igazság Ligája (steelbook, 2 UHD) – 12.990 Ft

A DVD-n és a BD-n 5.1-es eredeti és magyar szinkron is helyet kapott, az UHD-n viszont nem lesz magyar hangsáv. Magyar felirat azonban mindegyik kiadványra került. A képarány minden változaton a már ismert 4:3-as, ami Zack Snyder eredeti elképzelését tükrözi. Extrák a DVD-n nem lesznek, a BD-n pedig egyetlen plusz tartalom van, ami Az Igazság Ligájáig vezető út címet kapta, és Zack Snyder visszatekint benne az általa készített DC filmes trilógiára (Az acélember – Batman Superman ellen – Zack Snyder: Az Igazság Ligája). Az extra magyar felirattal lesz nézhető. A lemezeken a film színes változata található meg, Az igazság szürke alcímen futó fekete-fehér verzió nem jelenik meg ilyen formában.

A továbbiakban megnézhetitek mindegyik kiadvány borítótervét:

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük